Parkeren vliegveld dusseldorf weeze

Bij vliegveld Dusseldorf Weeze kunt u parkeren op een kleine 7000 parkeerplaatsen, verdeeld over P1, P2 en P3. De tarieven voor het parkeren bij vliegveld Weeze liggen voor P2 tussen de 57 en 88 euro per week (8 dagen). U kunt cash of met uw pinpas betalen. U kunt voor het parkeren niet reserveren op Airport Weeze.

Vanaf uw parkeerplek vanaf P2 naar de dichtstbijzijnde Terminal is het tussen de 5 en de 10 minuten lopen.

Parkeer uw auto wel binnen de parkeervakken, fout parkeerders riskeren zich een boete en bovendien kan uw auto worden weggesleept! De tarieven voor de boetes voor fout parkeren liggen erg hoog.

In november 2017 zijn er diverse inbraken geweest op het parkeerterrein van het vliegveld.

Valet Parking
Valet Parking kan via de Firma Parkos, het voordeel is dat u uw auto afgeeft bij de terminal en dus niet zelf een parkeerplek hoeft te zoeken en daarna naar de terminal hoeft te lopen, u kunt dus direct op reis. Deze parkeeraanbieder maakt gebruik van diverse parkeerterreinen in de buurt van Vliegveld Weeze. In vergelijking met het parkeren bij Weeze Airport is de veiligheid hoog, 24 uur per dag iemand aanwezigheid, Camerabewaking, Omheining, Verzekerde parkeerplaats en Voertuig inspectie! Bovendien zijn deze parkeerterreinen goedkoper dan de parkeerterreinen op Vliegveld WeeZe zelf! Bekijk de beschikbaarheid bij de Firma Parkos.

Invaliden ontheffing
Indien u in het bezit bent van een invalidenontheffing en Airport Weeze met eigen vervoer bezoeken, dan kunt u op P1 parkeren. Hier bevinden zich in de eerste rij speciale parkeerplaatsen voor auto’s met een invalidenontheffing. Leg uw speciale parkeerbewijs goed zichtbaar op het dashboard van uw auto en meldt u zich voor het betalen van het parkeerticket bij het bureau van de parkeerservice, aangezien voor deze parkeerplaatsen de lagere tarieven van P2 gelden.

Parkeren in Weeze
Als alternatief kunt u uw auto ook bij het treinstation Weeze gratis parkeren. Dit zijn openbare parkeerplekken en hier is geen extra bewaking, buiten het gangbare dat een politietaak is. Vanaf het station kunt u zowel de bus, als een lokale taxi nemen naar het Vliegveld Dusseldorf Weeze.

Bekijk ook Taxivervoer van en naar Vliegveld Dusseldorf Weeze

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Over Vliegveld Weeze | VliegveldDusseldorfWeeze.nl : Vliegveld Dusseldorf Weeze
  2. Discussies en Ervaringen | VliegveldDusseldorfWeeze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.