Vliegveld Dusseldorf Weeze – Airport Weeze 10 jaar open

Op 25 en 26 mei 2013 viert Vliegveld Weeze haar 10 jarig bestaan. Dit wordt uitbundig gevierd met een tweedaags festival op Vliegveld Weeze zelf. 

Vliegveld Weeze, ook wel Vliegveld Düsseldorf Weeze of Niederrhein Weeze genoemd en internationaal bekend als Weeze Airport, ligt net over de grens bij Bergen (Limburg). Het vliegveld werd voor het eerst in gebruik genomen voor vluchtverkeer van burgers op 1 mei 2003. Voorheen was hier de Royal Air Force basis gevestigd.

Naast het bewonderen van luchtshows met zowel historische als moderne vliegtuigen, kunnen de bezoekers van het vliegveld ook een echte helikoptervlucht maken.

Buiten het luchtspektakel is er een kermis en diverse tentoonstellingen. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken op een quad op het parcours. Stuntteams laten hun kunsten zien in auto’s en op motoren. De Duitse Hulporganisatie I.S.A.R. Germany zal aanwezig zijn om bezoekers van Vliegveld Weeze voor te lichten over hulp- en reddingsacties.

Het festival wordt opgeluisterd met optredens en live muziek.

Vliegreis vanaf Vliegveld Dusseldorf Weeze!
Er wordt een reismarkt georganiseerd waar reis exposanten de bezoekers kennis laten maken met diverse nationale en internationale reisbestemmingen.

Bereikbaarheid Vliegveld Dusseldorf Weeze!
Vliegveld Weeze ligt aan de snelweg A57. U kunt goed parkeren rondom het vliegveld Dusseldorf Weeze. Ook is het mogelijk om met de trein naar Vliegveld Weeze te reizen. Mocht u zich al in de buurt van Vliegveld Weeze bevinden en geen eigen vervoer hebben, dan kunt u met een lokale taxi naar Vliegveld Weeze.

Mocht u van ver naar dit festival willen reizen en liever niet op dezelfde dag weer terugreizen of wellicht beide dagen dit festival willen bezoeken, dan is er voldoende aanbod van hotels nabij vliegveld Weeze.

De entreeprijs voor het jubileumfestival op vliegveld Weeze is € 6,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Bekijk het adres van vliegveld Dusseldorf Weeze.

 

1 Reactie

  1. Mogen ook honden het terrein op tijdens het jubileumweekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.