20-jarig bestaan Vliegveld Düsseldorf Weeze

Op 1 mei vond het Luchthavenfestival plaats ter ere van het 20-jarig bestaan van Airport Weeze. Het evenement trok ongeveer 15.000 bezoekers uit Nederland en Duitsland, die genoten van het onderhoudende programma rond de terminal, waar 20 exposanten uit de regio en bestemmingen van de luchthaven zich presenteerden.

Showsterren, waaronder Chris Andrews en de Deluxe Radio Band, zorgden voor groot applaus bij alle generaties met hun actuele hits en bekende oldies. Rondvluchten met de 18-persoons DC 3 Dakota en helikopters waren snel uitverkocht, evenals begeleide fietstochten rond de luchthaven.

Het speciaal aangelegde zandstrand was druk bezocht. De loterij ten behoeve van FLY & HELP was een ander hoogtepunt van het festival. Het evenement was ook de favoriete bestemming van enkele duizenden dagjesmensen vanwege de 1 Mei feestdag in Duitsland.

De luchthaven vierde haar 20-jarig bestaan onder gunstige omstandigheden, met een aanzienlijke stijging van het aantal passagiers dit jaar en een verwachte stijging van het aandeel Nederlandse passagiers tot meer dan 40 procent. Directeur Sebastian Papst was zeer verheugd over het succes van het jubileumfeest.


Vliegveld Düsseldorf Weeze

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.