Discussies en Ervaringen

Waar kan ik het best parkeren bij Vliegveld Weeze Airport? Hoelang van tevoren moet ik inchecken? Wat is jouw ervaring met Vliegveld Weeze Airport?

Verder op deze pagina treft u diverse vragen, discussies, ervaringen en reacties van vakantiegangers. U kunt op deze pagina ook zelf een vraag stellen of reageren.

Voordat u een vraag stelt kunt u ook eerst de onderstaande pagina’s met onderwerpen doornemen:
Bekijk informatie over Parkeren
Bekijk informatie over Hotels
Bekijk informatie over Vliegtickets
Bekijk informatie over Vakanties
Bekijk informatie over Adres
Bekijk informatie over Taxi
Bekijk informatie over Trein
Bekijk informatie over Fiets

Scroll verder naar beneden voor de discussies en ervaringen!
Wij verzoeken u om geen links of verwijzingen naar diensten te plaatsen, dit houdt de reacties en discussies schoon en voorkomt ongepaste sluikreclame.

160 Reacties

  1. Beetje verwarrend, ik zag ergens een parkeertarief van 2,60 euro per dag dus 10,40 voor vier dagen.
    Is dat voor een openbare parkeerplaats of moet ik verpakking reserveren?
    Ik vlieg voor de eerste keer en ben redelijk bang.
    Kan ik rekenen op begrip van personeel hiervoor?

    • Beste Jeannette, Die prijzen die u noemt zijn niet van de parkeerplaats op Vliegveld Weeze. Waar deze prijzen vandaan komen is ons een raadsel.

      Parkeren op één van de parkeerterreinen bij het vliegveld voor 4 dagen:
      P1: 72,00
      P2: 57,00
      P3: 47,00
      Toegang tot de terreinen 2,00

      Als alternatief bestaat ook de Fa. Parkos die Valet parkeren aanbiedt.
      Het voordeel is dat u uw auto afgeeft bij de terminal en dus niet zelf een parkeerplek hoeft te zoeken en daarna naar de terminal hoeft te lopen. Uw wagen wordt gestalt op een extern parkeerterrein. In vergelijking met het parkeren bij Weeze Airport is de veiligheid veel hoger.

  2. Beste mensen, terug van weggeweest is het taxibedrijf Taxi2Airport. Er is een groot verschil tussen de taxibedrijven Taxi2Airport en andere taxi’s. Lees de vergelijking!

  3. Beste iedereen, Parkos breidt opnieuw uit! Er is een nieuwe parkeeraanbieder bij Vliegveld Weeze op het boekingsplatform aangesloten. Hierdoor meer keuze in de parkeerservices!

  4. Wij hebben laatst via Parkos onze auto geparkeerd.
    Prijs was 45 euro voor een week inclusief transfer .
    Is erg goed bevallen,op de terugreis stonden ze al op het vliegveld klaar

      • Goed bevallen? Op de heenreis moesten wij een paar keer bellen en stond er uiteindelijk niemand klaar op Weeze (20 minuten van tevoren gebeld).
        Terug was nog erger. Direct gebeld bij het verlaten vh vliegtuig. Buiten stond de medewerker van de valet parking een andere klant te helpen. Vervolgens moest hij weer terug naar de parkeerplaats om onze auto op te halen. All in 35 minuten gewacht. Het is nog geen 10 minuten lopen naar P2. Volgende keer weer gewoon zelf parkeren, scheelt tijd.

        • Ow, dat is wel erg. Wij hebben ook juist goede ervaringen. Blijkbaar niet zo consistent

          • Je bedoelt de valetparking in weeze via parkos. Goede ervaringen mee gehad.

  5. in het verleden zijn er veel vragen binnengekomen over het Parkeren op Vliegveld Weeze. Vooral over de alternatieven, veiligheid, enz. Vanaf heden is er een samenwerking met Valet Parkeren in Weeze.

    • Wij vliegen met Ryanair op 1 november naar Marokko en vliegen 5 december terug. Reservering van een parkeerplaats gaat tot 30 dagen. Is het mogelijk voor langere tijd te reserveren ? En wat is jouw advies als parkeerplaats. Met vriendelijke groet ML

      • Beste Marie-Louise,
        Lukt het niet om bij Valet Parkeren langer dan 30 dagen te reserveren?
        Net even getest, volgens ons moet het kunnen: “35 dagen Valet parkeren (buiten) van 01-11-2015 tot en met 05-12-2015”

  6. Hallo, even een vraag. Binnenkort vliegen wij naar Kreta. Hoelang van te voren moeten wij aanwezig zijn op Weeze?

    • Beste Kees,
      Het is het beste twee uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Vooral in de ochtend kunnen er lange wachttijden bij de Check-In, bagage Drop-Off en de veiligheidscontroles ontstaan.

  7. Voor de meeste Ryanairbestemmingen is een ID-kaart ook oké. Maar bijv. niet voor Marokko

  8. Zorg vooral dat je tijdig aanwezig bent.
    Met je paspoort en geprinte boardingpass kun je gelijk door de controle. (Ruimbagage moet wel bij de balie worden afgegeven.)
    Let ook op de bagageregels, afmetingen e.d.
    Dan is het wachten op het boarden. Wees ook hier op tijd.
    Weeze is een vrij klein vliegveld. Dus het komt vast goed.

  9. niet zo ervaren
    om

    Hallo,

    Ik vlieg binnenkort voort het eerst vanaf Weeze airport, zou iemand mij de complete procedure uit kunnen leggen van het vliegen met ryanair. Ik ben al ingecheckt. (dus hoe het zit met de veiligheidscheck etc.)

  10. Als je op P2 parkeert, is het dan nodig dat je reserveert? En hoe kom je van P2 op het vliegveld?

    Yvana

    • Beste Van Y. Hol. U kunt voor het parkeren niet reserveren op Airport Weeze. Vanaf uw parkeerplek vanaf P2 naar de dichtstbijzijnde Terminal is het tussen de 5 en de 10 minuten lopen.

  11. Beste lezers
    waar kan ik de goedkoopste parkeren voor week in weeze airport of omgeving. en weet iemand wat kost taxi naar weez airport vanaf weeze station. en is ook bus beschikbaar om 4 uur ochtend.
    graag ontvang ik jullie reactie. Alvast bedankt
    mvg largo

    • Heb in herfstvakantie Valet via Parkos in Weeze zelf geparkeerd.
      Ze kwamen de auto halen en brengen tot voor de terminal van vliegveld weeze.
      even bellen als je terminal uitloopt bij terugkomst en ze staan binnen 1 minuut voor je neus.
      ik moest ook om 5 uur s’morgens vertrekken en ze stonden netjes op mij te wachten.

      • Je kan beter daar parkeren dan op het vliegveld zelf. Kijk maar eens naar de veiligheid, Weeze is onbewaakt en Parkos heeft dat veel beter voor mekaar. Er gewaarschuwd mens telt voor twee!

  12. sjoerd de hartog
    om

    Twee weken naar Griekenland geweest. Met Ryanair Weeze-Tessaloniki gevlogen. Auto in Weeze op P2. Bij terugkomst de teleurstellingen.
    De toiletruimten in de aankomsthal kon je met je ogen dicht vinden (lees met je neus vinden) Echt smerig, en dat voor Duitsland.
    En dan het parkeren. Auto stond op P2 helemaal achteraan in een meter hoog gras. Tarief voor 2 weken is 60 euro, MAAR als je een minuut te laat komt komt er 12 euro bij, Schandalig!! Mijn retourvlucht van Ryanair koste 63 euro!!!
    Het is echt te gek hoe luchthavens hun m2 als parkeerplaats verhuren en ook nog zonder enige vorm van bewaking.
    Weeze: slechte beurt, 2x.

    • Vliegveld Weeze draait voor belangrijk deel op de parkeerinkomsten. Je moet de parkeerkosten gewoon zien als onderdeel van je vliegticket; anders zou Ryanair nooit zo goedkoop zijn. 2 weken parkeren voor 60 of 72 euro; het is te overzien, zeker als je met meerdere personen bent. Uiteraard kun je er leukere dingen van doen, maar dan moet je je laten wegbrengen. Of niet op vakantie gaan…
      Een goedkoper alternatief is trouwens Valet Parking in weeze zelf

  13. Binnenkort vlieg ik via Niederrhein (Weeze)naar G.C. Kan ik met mijn Europese invaliden parkeerkaart ook tegen goedkoper tarief 3 maanden parkeren op P2?
    Bij voorbaat vriendelijk dank voor de antwoorden

    • Hallo,
      Wellicht is Valet parking iets voor je. Je auto wordt 5 meter voor de terminal afgehaald en gestald tegen een redelijk tarief. goedkoper.succes

    • Vliegveld Weeze heeft standaard de service dat mensen met een invaliden parkeerkaart op P1 kunnen parkeren tegen het tarief van P2. Parkeren op P2 tegen een goedkoper tarief is wellicht op dat moment te regelen maar dit is geen standaard service.

  14. Hallo,

    Ik vlieg in Januari `s morgens om 7 uur vanuit Weeze naar Londen.
    Ik heb geen bagage. Hoe laat moet ik er dan uiterlijk zijn?
    Ik ben van plan om online in te checken.

    • Brenda, welke tijd staat er op je boarding pass? Als je later bij de gate bent dan op je boarding pass vermeld staat, wordt je niet meer voor de vlucht geaccepteerd. Hou hier dus rekening mee.

      Groet,
      Kees

      • Hallo Kees,

        Dank je voor je reactie.
        Ik kan pas op zijn vroegst 30 dagen voor vertrek inchecken.
        We vliegen om 5 voor 7 ‘s morgens weg.

        gr.Brenda

    • Beste Ad,
      Op vliegveld Düsseldorf Weeze zijn rolstoelen aanwezig. Om hier gebruik van te maken kunt u dit minstens 48 uur voor vertrek aangeven bij uw reisbureau of direct bij de luchtvaartmaatschappij.

      Er zijn verschillende internationale codes die u daarbij helpen, met deze codes kunt
      u de graad van uw handicap vaststellen.
      WCHR
      Passagier heeft een rolstoel nodig om lange afstanden te overbruggen, denk hierbij aan de weg van de terminal naar het vliegtuig. Hulp bij het in- en / of uitstappen heeft deze passagier niet nodig.
      WCHS
      Passagier is op een rolstoel aangewezen en heeft hulp nodig bij de begeleiding en bij het in en uitstappen van het vliegtuig.
      WCHC
      Passagier reist met eigen rolstoel en ook binnenin het vliegtuig heeft deze passagier hulp nodig.
      Begeleiding is nodig tot aan het vliegtuig en bij het in en uitstappen.
      WCHP
      Passagier reist met eigen rolstoel en heeft hulp nodig bij het in- en uitstappen. In het vliegtuig kan hij/zij zich met een on-bord rolstoel voortbewegen.

      Deze service is geheel gratis en wordt u ook aangeboden bij terugkomst op de luchthaven.

  15. Ik heb laatst geparkeerd via Parkos in Weeze.
    Parkeren op een nette plek daar.
    Auto stond veilig op een afgesloten terrein met hek eromheen.
    Werd precies voor de vertrekhal afgezet en bij terugkomst stonden ze al klaar op vliegveld.

    • Je kan je auto ook bij het treinstation in Weeze parkeren. Dit is ook nog eens volkomen gratis. Gewoon vanaf het station de bus of een taxi nemen naar vliegveld Dusseldorf Weeze. Dan ben je gewoon veel goedkoper uit.

    • P’terrein was niet over de. Later dan verwacht auto afgelverd. Beter P2 dan !

  16. Goeiedag,
    Zijn er kluisjes op vliegveld Weeze? Of een bagagedepot? En zoja: wat zijn van het bagagedepot de openingstijden?
    Dank u!

    • Hallo Charlotte,

      Tegenover het gebouw bij Parking P2, open van 8 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds. Rates: 5 € (6 hours per piece)

  17. Hallo,

    ik vlieg woensdag 20 augustus vanuit vliegveld Weeze. Ik kom zelf uit de buurt van Rotterdam en vroeg mij af hoe ik via het openbaar vervoer bij het vliegveld van Weeze kan komen.

  18. Hallo,

    Kun je , je bagage (zoals kinderwagen) ook op het vliegveld laten sealen?

    Gr Dorris

  19. Hallo,

    Wij vliegen op 29 april naar Corfu vanaf Weeze.
    De heen weg duurt de vlucht bijna 4 uur en terug 2,5 uur .
    Toch staat nergens een tussenlanding vermeld.
    Zou iemand mij kunnen vertellen hoe dit kan???

    Gr Marcel

    • Hallo Marcel
      Volgens mij is er geen tussenlanding maar en tijdverschil van 1uur. Dus heen duurt het 3 uur en terug 3.5 uur . Zou dat kunnen kloppen?

  20. We willen graag met de fiets naar het vliegveld weeze airport komen. Is het mogelijk om de fiets een weekend te stallen op het vliegveld zelf? Hoever is het dan nog lopen naar de terminal?

    • Hallo Tom, Op Vliegveld Weeze Airport is een fietsenstalling. Deze is net naast de terminal.

  21. Hallo, ik vlieg binnenkort van Vliegveld Weeze naar tanger. Kan iemand mij vertellen hoeveel geld je mag meenemen, bril zonnebril???

    • Hallo Mo, maatschappijen die vliegen vanaf Vliegveld Weeze stellen daarover hun eigen regels op. Ik denk dat je dat beter aan hen kunt vragen!

    • selaam,

      ik vlieg binnenkort ook via vliegveld weeze. wat mag je niet meenemen?
      want straks neem ik dingen mee die weggegooid worden en daar zit ik niet op te wachten!!

      beslamma 🙂

      • Hallo, De vliegmaatschappijen die vanaf Vliegveld Weeze vliegen stellen daarover hun eigen regels op. Ik denk dat je dat beter aan hen kunt vragen!

    • Weeze Airport. wat mag je wel meenemen? Want straks neem ik dingen mee die weggegooid worden en daar zit ik niet op te wachten!!

  22. Kan ik mijn auto veilig 14 dagen parkeren bij station Weeze? En als de bus niet meer rijdt vanaf het vliegveld ivm late aankomst, is een taxi dan makkelijk te regelen?

    • Parkeren bij Station Weeze is openbaar, dus niet beveiligd. Lees over een taxi naar Vliegveld Weeze op deze pagina.

  23. Vliegveld Weeze: Mag ik een TomTom meenemen in het vliegtuig. Handbagage of in de andere bagage? Alvast bedankt voor uw antwoord!

  24. Kan iemand vertellen of je op Weeze Airport je koffer kunt laten sealen? Alvast dank voor de reacties

    • Hallo Peter, Deze service is niet aanwezig op Vliegveld Airport Weeze. Sealer kun je vaak alleen op de grote luchthavens, Schiphol, Dusseldorf etc

  25. Ik zou graag willen weten hoe vaak de bus rijdt van en naar het station in weeze naar weeze airport. En waar zou ik eventueel de dienstregeling van bus 1 kunnen vinden? Wie helpt?

  26. Hoe passeert men de slagbomen voor de terminal vliegveld Weeze Airport. Met het vliegticket of de resevering van de valetparking? Wie weet het?

    • Weeze Airport, gewoon aankomen rijden vooraf even kiezen p1 p2 zie de website van het vliegveld bij de slagboom op knop drukken kaart komt er uit slagboom gaat open parkeren maar, bij terug komst afreken bij automaat in de hal in de auto stappen en wegrijden bij slagboom kaart erin en hij gaat omhoog.

      • Bedankt voor je antwoord!!! Maar wanneer je valant parkeert bij Weeze Airport, dus wordt opgehaald van het vliegveld en je auto door een chauffeur naar een parkeerplaats wordt gebracht. Hoe dan te handelen. Weet jij dit ook en iemand anders? Gr .Piet

        • Dan kan je gewoon doorrijden bij vliegveld Weeze, de persoon afzetten voor de hal in de kiss and bye tijd (15 minuten) en dan gratis door de slagboom. Niet langer anders moet je wel 3 euro betalen.

  27. Ik vlieg in januari vanaf vliegveld weeze kom uit Enschede wat is de beste(snelste) route de een zegt via nijmegen de ander zegt via duitsland mijn navigatie geeft 130 km aan de anwb routeplanner 160 km afstand, wie geeft mij het beste advies b.v.d.vertrek al vroeg wil dus niet graag te laat komen

  28. Ik ga binnenkort vliegen met een overstap op Düsseldorf Niederrhein. Weet iemand of er op dit vliegveld toegang tot internet is, al dan niet gratis? Bedankt!

  29. Wat is jullie ervaring met dit vliegveld ?Ik lees er nu voor het eerst over en ik reis vaak. Is het inderdaad goedkoper om via Weeze te vliegen?

  30. Omdat ik hier zie dat er wel gereserveerd wordt voor lang parkeren op Airport Weeze mijn vraag waar kan ik dat doen? hoor graag terug!

    • Volgens mij kan je helemaal niet reserveren. Ik heb al eens eerder (en anderen)om een antwoord hierop gevraagd. Maar helaas. Op de site kan ik dit ook nergens terug vinden. Ben nu diverse keren vanaf Weeze gevlogen zonder reservering voor parkeren. Op P2 altijd wel een plekkie kunnen vinden. Een wandelingetje van 5 minuten naar de vertrekhal scheelde weer de duurdere parkeerplaatsen van P1 welke vlak voor de ingang ligt. Trouwens prima ervaringen op Weeze. Hoop dat je er wat mee kan.

      • Ik zou even op deze website kijken

        Beter kan je op het station gratis parkeren en dan de bus voor 2,20 pakken naar de luchthaven scheelt al gauw een paar tientjes. We blijven Hollanders natuurlijk! Let er wel even op dat de bussen niet tot heel laat terug rijden naar het station.

        • Haha 🙂 bedankt voor je antwoord, ook namens de vraagstellers hierover. Ik geloof dat deze vraag mbt het reserveren (1e uit 2009) nu is beantwoord.

        • kan ik op internet iets vinden over deze parkeerplaats?

          • Anneke, naast het station Weeze kun je je auto op de openbare parkeerplaats parkeren. Daar vandaan kun je de bus naar Airport Weeze nemen.

          • Beste Jos, Mark bedoeld daar het treinstation Weeze, in de buurt van het vliegveld mee.

  31. ik vlieg 16 juli voor 14 dagen naar sardinie vanaf weeze.
    nu wilde ik graag reserveren voor het parkeren die 2 weken,
    omdat ik bang ben dat er anders in dit hoofdseizoen geen plek meer is.
    Maar ik heb geen credit card om dit te doen en anders kan het alleen via een duitse bank rekening geloof ik. Wie heeft er tips wat ik nu het beste kan doen?
    Een credit card aanvragen is geen optie voor mij op het moment..

    • Je hoeft niet te reserveren en kan gewoon met je pinpas betalen

    • Hoi

      Ik zit met hetzelfde probleem. Ik zou graag een parkeerplaats bij het vliegveld willen reserveren maar om te reserveren heb je inderdaad een creditcard nodig. Hoe heb je dit opgelost?

      Mvg

  32. Ik wil graag met de fiets naar Airport Weeze. Weet er iemand of je daar je fiets veilig kunt ‘stallen’ voor een dag of 10?

    Suzan

  33. Ik wil met de motor naar Weeze airport en deze daar overdekt parkeren. Daarnaast wil ik graag mijn helm en motor kleding achterlaten, weet iemand of dit kan?

    Ik vlieg 7 uur s ochtends en terug kom ik om half 5 s middags aan.

    Alvast bedankt!

  34. Op 25 april 2012 hebben wij onze vlucht gemist vanwege de lange wachttijden, wachtrijen bij de securitychecks. Airport Weeze benut onvoldoende personeel om de aanwas van toeristen efficient af te handelen. Bovendien ontbreekt het aan communicatie tussen airlines, security, etc. zodat passagiers op tijd worden geinformeerd over “last call for boarding”.
    Bij de Serve2Fly balie werd onze ervaring bevestigd: ‘dit komt dagelijks meerder keren voor en wij kunnen u niet verder helpen’
    Een reden te meer deze luchthaven inclusief Ryanair, in de toekomst links te laten liggen!!!!!

    • Tja, je kunt ook gewoon op tijd komen zodat je tijd over houdt!

  35. Goedkoop parkeren op vliegveld Weeze is ook verleden tijd. Betaalde gisteren E 42,- voor drie dagen op P2!

    • snap ik niet. Ik betaalde via reserveren/internet met een creditcard 49 euro voor 10 dagen.

    • @Frank
      Parkeertarieven
      P1 P2
      3 dagen 54,00 31,50
      4 dagen 70,00 42,50
      @Wim
      Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren?! Mag ik vragen hoe jij hebt gereserveerd?

  36. Wie kan mij vertellen waar je het goedkoopste kan parkeren of wat het handig is ?????

  37. Ik moet iemand afhalen op vliegveld Weeze. Waar kan ik de auto het handigst parkeren?

  38. Wij hebben een retourvlucht Rome geboekt, die heen vanaf Dusseldorf Weeze gaat en terugkomt op Dusseldorf internationaal. Heeft iemand een tip hoe je dit kan doen met je auto? Transfer van ene vliegveld naar andere loopt behoorlijk in de prijzen. Is er een parkeerplaats waarvandaan je naar beide vliegvelden kan??

    Alvast bedankt voor de reactie!

    • Ik wil mijn auto van 26 feb tot 16 maart parkeren op Vliegveld Weeze.
      Weet iemand wat de goedkoopste manier is ?

      Groeten
      thieu

      • Vliegveld dusseldorf weeze is een mooi vliegveld, beter dan wat ik dacht. Ik ging met mijn vriend naar Milaan voor een midweekje weg, je wilt de prijs niet weten :p spotgoedkoop dus, en dat voor een redelijk mooi vliegveld. zekerniet zo groot als schiphol amsterdam maar weeze is zeker aanrader!

  39. WAARSCHUWING: Parkeer je auto uitsluitend in de parkeervakken anders wordt je afgesleept en krijg je een boete van minimaal 129,00 euro!

  40. Waar kan ik de route naar P2 vinden?
    Alvast bedankt voor de reactie

  41. Kan je ergens in de buurt ook gratis parkeren en dat je dan met het OV naar het vliegveld wordt gebracht?

  42. Wij zijn al verscheidene keren vanaf Weeze gevlogen. Lekker dichtbij Nijmegen en niet zo chaotisch als bijv. Schiphol. Enige nadeel is dat er alleen budget vluchten vertrekken, maar ja je kunt niet alles hebben.

  43. hallo,

    ik vlieg vrijdag vanaf Weeze naar Kreta,
    kan iemand mij vertellen hoelang je van tevoren aanwezig moet zijn?
    aangezien schiphol 2,5 uur is en weeze veel kleiner is.

    mvgr.

    • Het is geen harde eis dat je een bepaalde tijd voor aanvang van de vlucht aanwezig moet zijn, maar ik adviseer je in de vakantieperiode twee uur van te voren aanwezig te zijn, zeker als je vlucht ‘s morgens vroeg vertrekt.

  44. Er zijn 2 parkeerplaatsen parkeerplaats nummer 2
    is 100 meter van de Hal en naast een politiedependance.
    Na 1 week blijken de kosten slechts 42 euro deze kan
    je met cash geld in de automaat naast het politiegebouw betalen.

    Het is een fantastisch vliegveld , overzichtelijk en snel
    Allen blijft het vreemd dat ze de term Dusseldorf nog steeds gebruiken.
    ( zelfde als Utrecht bij schiphol )

  45. Beste lezers,

    Kan iemand mij informatie verschaffen wat te doen wanneer je buiten de Schuttle-bus tijden (4.00-24.00 uur) op de luchthaven arriveert? Wij willen via internet de parkeerplaats reserveren, 2 weken voor 60,-, een schuttle-bus brengt je dan van de parkeerplaats naar de luchthaven. Echter rijdt de bus tot 24.00 ‘snachts en wij komen na 24.00 uur aan.
    Kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om vanaf de luchthaven naar de parkeerplaats te lopen of is dit echt te ver? En weet iemand hoe het in zijn werk gaat om het parkeerterrein op te komen? Is het wellicht beter om zonder reservering gewoon heen te rijden? Ik hoop dat iemand mij deze informatie kan geven. Alvast bedankt voor uw reactie! Mvg Danielle

  46. Hallo,
    weet iemand hoe je de parkeerkosten kunt/moet betalen? Pinpas…,Contant…,Credit-card??

    Ik hoop dat iemand me dat kan vertellen.
    Alvast bedankt.

    Grt. Peter

  47. Morgen vliegen wij richting Frankrijk.
    Kan iemand mij vertellen of je je koffer kunt sealen op het vliegveld?

    Gr Inge

  48. @STEVE…LET EROP DAT JE VOOR HET UITRIJDEN BINNEN IN D ELUCHTHAVEN BIJ DE AUTOMAAT BETAALD,DAARNA LOOP JE PAS NAAR JE AUTO MET HET KAARTJE DAT JE TERUG KRIJGT…ANDER SKUN JE NIET UITRIJDEN BIJ D ESLAGBOOM EN MOET JE DUS WEER HELEMAAL TERUG(EN OOK DE RIJ AUTOS DIE ACHTER JE STAAT…)
    SUCCES!!

  49. Erwin Steinmeier
    om

    Hoi Steve,

    Bedankt voor je vlotte antwoord! Weet je ook hoe het gaat met het betalen van de parkeerkosten? Doe je dat vooraf of achteraf?

    Groeten

  50. Hoi Erwin,
    Een stoelnummer krijg je niet.
    Tijdig instappen betekent zelf een plaats uitzoeken. Te laat? dan is het een kwestie van lege plaatsen opvullen.
    Veel vliegplezier

  51. Erwin Steinmeier
    om

    Beste Reizigers,

    Ik wilde binnenkort graag parkeren op P2 maar ik vroeg mij af of je vooraf moet betalen of achter? Hoe werkt dit?

    En hoe kom je achter je stoelnummer. Ik heb namelijk al online ingecheckt maar zie nergens een stoelnummer staan.

    Alvast bedankt!

  52. Ben op 26-06-2010 met vlucht FR2179 teruggekomen van Berlijn.Sindsdien ben ik mijn autopapieren kwijt.Hebben jullie misschien die gevonden.Indien ja,graag naar adres op kentekenbewijs retour.Bij voorbaat dank.

  53. Er kan heel makkelijkgeparkeerd worden zelfs vak 1 voor de deur dit is wel het duurdere vak. Je kan ook vak 2 parkeren dan loop je iets verder maar dat scheelt een hoop centen.
    Fijne vakantie.

  54. Hallo mensen,
    Op 30 mei a.s. gaan wij vanaf vliegveld Weeze met vakantie. Kan iemand mij vertellen of het daar makkelijk te parkeren is? Moet ik bespreken en wat zijn de parkeer kosten.

    M.v.gr.

    Bart

  55. Wij vliegen op do 22 april naar faro fr 6164 reserv nr thz93e .
    wie kan ons vertellen of deze vlucht doorgaat.

  56. Wij vliegen Zaterdag 17 apr.vlucht 6212 naar Alicante reserveringn. YE168N
    gaat deze vlucht wel inverband ijsland.
    Ik hoop dan iets van Rynair te horen .
    Verblijf ik hoogachtend
    H.Jansen.

  57. ik vlieg alleen heen vanaf weeze, dus met de auto gaan is geen optie.
    kan iemand mij vertellen hoe het zit met het openbaar vervoer en of er goedkope hotels in de buurt zijn.

  58. Ik reis binnenkort met een bus vol passagiers naar Weeze, kan iemand mij vertellen waar ik kan parkeren en is dit betaald en wat kost het dan?

    Thys

  59. 11 mei vlieg ik met Ryan air van Weeze naar Porto. Graag zou ik mijn auto vier weken willen parkeren op het vliegveld, of daar vlakbij. Kan dat? Zo ja, wat kost dat dan?

  60. Bitte uebe nicht den Nahme “Duesseldorf Weeze”, wir kennen nur “Flughafen Niederrhein Weeze”. Duesseldorf liegt weit hin ueber mehrere Grosstaedte hin. Wir nennen doch auch nicht “Paris-Schiphol” ? Sie machen sich laecherlich und verursachen Irrtum.

    • Wanneer je iemand “lächerlich” noemt moet je wel even weten waarover je spreekt.
      Op diverse sites wordt gesproken over Düsseldorf-Weeze. Google maar eens op parkeren Weeze. Dan weet je waarom de verwarring ontstaat. Zo “lächerlich” is het dus niet. Mag ik je er overigens op wijzen dat de afstand Weeze-Düsseldorf ca. 60 km is en de afstand Amsterdam-Parijs ca. 295 km!! Wat ik een “lächerliche” vergelijking vind.

    • wir kennen nur : das sagt grade genug. Außerdemm seids wan gibt hier lustige Deutschers rum?? Vorher hat auch gar keiner rund gemeckert … Mach doch keiner scheiße eey.. ohne witz, wan men nur anfangt so eine mist zum labern und ein scheiße thema an zu fangen , geht mir wirklich voll auf meine eier jetz.. amen….

      Also lass doch die menschen allen in ruh, ich weiß genau so wie scheiße meine gramatik ist, und trotzdem versteh jeder menger hier mich was ich damit meine zu sagen. also bleib mal locker, und lass doch einfach vor was est is.

  61. We hebben voor 23 december 6.50 uur geboekt bij Ryan Air,bestemming Londen.
    Wie kan mij informatie verschaffen?

  62. Wij hebben geboekt voor vlucht FR3253 VAN 6.50 uur naar Londen, woensdag 23 december a.s.
    Gaat deze vlucht door?

  63. Mijn familie komt woensdag naar Malta, althans dat hopen we. Kunt u ons vertellen of er al iets bekend is over het vliegverkeer op 23 December?
    Vluchtnummer KM0353

    Bij voorbaat dank.

  64. Graag zou ik willen weten of, ivm het slechte weer vlucht FR 2267 vandaag op normale tijd, om 21.30 uur vertrekt?

  65. Ria vam Zeeland
    om

    i.v.m. het slechte weer vandaag ( 20 dec 09) willen we nagaan of de aankomsttijden wellicht veranderd zijn van een vlucht die morgen in Weeze vanuit Birmingham aankomt. Vanaf vanmiddag 16.00 uur hebben we telefonisch geprobeerd contact te leggen met het vliegveld. Zonder resultaat: de medewerkers zijn steeds in gesprek… Op deze site staat bij het laatste nieuws alleen oud nieuws over het aantal bezoekers van Weeze.
    Misschien leest iemand van de organisatie dit bericht…? Graag een reactie!

    Ria van Zeeland

  66. Wij vliegen in januari vanuit Weeze rond 7 uur ‘s ochtends. We komen met openbaar vervoer en willen daarom de nacht tevoren in een hotel. Heeft iemand ervaring daarmee, met name i.v.m vroege uitchecken en vervoer naar vliegveld? en welk hotel?

  67. kan iemand mij vertellen of er een klantenservice waar je iets in bewaring kunt geven? En weet je dan toevallig ook of die om 05.00 uur al open is??
    mvg lian

  68. Wij willen voor een dagje naar Londen in december.
    Weet iemand hoe duur het is om voor een dag de auto te parkeren?

  69. @P.A.T Hendricks,
    Het ligt eraan met welke maatschappij U vliegt. Het word wel op de site aangegeven van de luchtvaartmaatschappij U vliegt.

  70. P.A.T.Hendricks
    om

    okt 12 2009.at 1428.

    Kan iemand mij zeggen hoe zwaar een koffer mag zijn,het is de eerste keer dat ik vlieg.

    bij voor baat dank,
    Piet

  71. wat kost het om 2 weken te parkeren en is deze bewaakt?zie op de site verschillende prijzen
    moet het gereserveerd worden?

    alvast bedankt
    mvg E.Tinnemans

  72. @ Hilde,

    je zult je koffers toch meteen moeten meenemen, je kunt daarna namelijk niet terug naar de band waar de koffers voorbij komen (oké, het kan wellicht wel, maar dat lijkt mij niet de bedoeling).

    Groet, Anne
    http://www.woneninweeze.nl

  73. moenie mohangoo
    om

    Hallo, ik ga op 23 aug. 2009 vertrekken van uit airport Dusseldorf (weeze) NRN naar Stockholm wil mij auto daar parkeren voor 17 dagen.
    wat zal mij kosten voor een bewaakte parkeren.

  74. Hallo
    Ik heb gehoord via via dat wanneer je incheckt dat je dan voor je bagage moet betalen
    Kan iemand mij vertellen of dat echt zo, kan het me bijna niet voorstellen, maar goed
    Groetjes

  75. Kan iemand mij vertellen of je na aankomst direct je koffers moet pakken of dat je ervoor nog wat kan drinken/eten?

  76. wij willwn graag naar praag voor een week maar ik kom er niet uit.En nog een vraag de vliegtax was toch afgeschaft maar ik zie de prijzen van tax staan volgens mij klopt toch niet.

    franka

    • Wij zijn in de meivakantie een weekje weg geweest, we hadden niet zoveel geld dus zochten een goedkopere luchthaven dan schiphol. Dit werd dus vliegveld Weeze. Het vliegveld is niet super groot, maar dit vinden wij juist fijn. Daarnaast is gewoon alles aanwezig voor een goed begin van de vakantie!!!!

  77. kan mij iemand vertellen als ik online incheck of ik dan ook nog apart mijn koffer of rugzak moet inchecken of deze alleen maar kan afleveren bij de dropp-off voor bagage.

    marianne

  78. Juli 2009 vliegen wij vanaf Airport Weeze. Aangezien de populariteit van dit vliegveld toeneemt, lijkt me dat het er in het hoogseizoen druk is.
    Kan iemand mij vertellen of het nodig is om een parkeerplaats te reserveren voor lang parkeren in de periode juli/augustus?

    Alvast dank.

    Maria

    • Wij willen graag een invalidepaats reserveren vanaf 14.11.2012 t/m 28.11.2012 op P1 van vliegveld Weeze. Is dit mogelijk en hoe moeten wij dit met de betaling doen?

      • Mindervaliden raden we op vliegveld weeze de direct onder de vliegveld Terminal gelegen ondergrondse parkeergarage P1 en de parkeergarages P2 en P3 te gebruiken.
        Mensen die zeer slecht ter been zijn en in het bezit zijn van een invalidenontheffing, parkeren op alle plaatsen kosteloos. Wij verzoeken u zich bij de uitgang via de intercom te melden. Een medewerker van het parkeergaragebedrijf komt naar de uitgang en opent de slagboom zodra hij het nummer van uw invalidenontheffing en het kenteken van de auto heeft
        genoteerd.

  79. Petra: Online inchecken doe je simpel en snel, erg handig. Bekijk wel heel goed alles na voor je verder gaat, denk aan namen die geboekt zijn en de namen op je paspoort dit moet echt het zelfde zijn. Helaas krijg je geen stoelkeuze. (tenminste had ik niet)
    Je hoeft idd alleen nog maar je bagage af te geven op het vliegveld.

    Gr. Sanne

  80. wij vliegen op 4 augustus vanaf Weeze naar Tenerife. Ik moet online inchecken. Houdt dit in dat je dan niet meer aan de balie incheckt maar alleen je bagage inlevert ? Heb je nog stoelkeuze bij online inchecken ?? Wie vertelt me hoe of wat ?
    gr. Petra

  81. hoi ik wil graag een vakantie boeken.
    nu is mijn vraag zitten er op de luchthaven ook reisbureaus waar je daar kunt boeken.
    groetjes bianca

  82. Hoi Nico,

    Je hoeft niet te reserveren, auto op P2 neerzetten en staat daar veilig, en redelijk goedkoop.

    Groetjes E.

  83. Hoi Mirese,

    Je kan je auto veilig op P2 in Weeze laten staan hoor.
    Is ideaal om van daar uit te vliegen, echt geen probleem.

    Groetjes E.

  84. Ik wil graag in september de auto voor 12 dg parkeren op Weeze. Kan iemand mij vertellen hoe je die kun reserveren. Zie ook verschillende prijzen van 40 per week tot 35 per week en 49 per 2 weken.
    Alvast bedankt voor een reactie in deze.

  85. hi

    volgende week vliegen we vanaf weeze naar sardinie. nou zie ik op de site dat de parkeerplaatsen niet bewaakt zijn…. kan ik mijn autootje dan toch met een gerust hart achter laten?

    alvast bedankt voor jullie reactie!

  86. Ik vlieg op 11 juli, hoogseizoen dus, vanuit Weeze. Ik zou graag een parkeerplaats reserveren.Weet iemand of en vooral HOE dat kan?
    Hilde.

  87. Vliegen vanaf Weeze is kinderspel, je kan relatief snel inchecken, denk wel aan de maximum gewicht van je bagage van zowel koffer als handbagage. Dit is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Kom gewoon 1,5 uur van te voren aan, en check rustig in. Parkeren is geen probleem. Er zijn twee grote parkeerplekken. P1, het meest dichtbij [praktisch voor de deur] is duurder dan P2. Voorbeeld; een week op P2 kost 39 EUR, op P1 59 EUR. Je loopt pakweg 5 tot 10 minuten met je spullen vanaf P2…

    Hou wel rekening met de controles… dit kost enige tijd, alles wordt, net als elders, goed gecontroleerd. Ik ben verzot op Weeze, handig, ik woon in het oosten van Nederland, en rij binnen het uur er naar toe. Parkeren geen probleem, inchecken ook al niet. En de vluchtprijzen kunnen de concurrentie met de Nederlandse vliegvelden met gemak aan.

  88. Best allemaal,

    Wij vliegen deze zomervakantie vanaf vliegveld Weeze. Het wordt onze eerste keer en vroegen ons af hoelang van te voren we moeten inchecken.

    Kan iemand hier een antwoord op geven?

    Groeten,

    Kees

  89. Sander, zover ik weet is het niet nodig om van te voren te reserveren. Maar ik zou je hierover toch voor de zekerheid goed laten informeren.

  90. ALS IK EEN WEEK WIL PARKEREN MOET IK DAN RESERVEREN VOOR DIE KLEINE 5000 PLAASTEN?? IK HOOP DAT IEMAND MIJ ANTWOORD GEEFT VOOR DONDERDAG

  91. Airport Weeze is een klein vliegveldje waar het in het hoogseizoen redelijk druk kan zijn maar toch geen files onderweg. Wij vlogen eerder met RyanAir en dat beviel goed, voornamelijk de prijs. Wij blijven als het even kan vanaf Weeze vliegen, ook omdat het voor ons nog geen uur rijden is.

    Pieter

  92. Zag eerder een reactie dat er maar 2 parkeerplaatsen zouden zijn. Dat kan toch niet waar zijn? Kan iemand mij iets vertellen ove de parkeermogelijkheden en de kosten hiervan voor een week?

    • Hallo Wim, ik denk dat er bedoeld werd, 2 parkeervakken. Er zijn een kleine 5000 parkeerplaatsen op weeze.

      Groet,

      Xander

  93. Hoi, Weeze is een prima vliegveld, wij zijn eerder al naar Marrakech gevlogen. Lekker rustig onderweg en geen files. Ik raad iedereen om je TomTom te raadplegen, als je die al hebt natuurlijk.

    Kim

  94. Heeft iemand ervaring met vliegen vanaf Airport Weeze? Ik zag dat er 2 parkeerplaatsen zijn, weet ook iemand exact de tarieven. Ik zie verschillende prijzen op diverse sites. Files voor het vliegveld??

    Lisette

1 Trackback / Pingback

  1. Annuleringen vluchten vliegveld Weeze | VliegveldDusseldorfWeeze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.