Verslag Vliegveld Dusseldorf Weeze 10 jarig bestaan

Vliegveld Dusseldorf Weeze: 25 en 26 mei 2013 vierde het Vliegveld Dusseldorf Weeze Airport haar 10 jarig bestaan.

Dit werd gevierd met een tweedaags festival op het terrein van Vliegveld Dusseldorf Weeze.  Sinds 1 mei 2003 wordt Vliegveld Dusseldorf Weeze gebruikt voor het reguliere vluchtverkeer. Tijd voor een feest op het vliegveld om het 10 jarig bestaan te vieren!

Er werden diverse luchtshows gegeven met tal van oude en moderne vliegtuigen. Als bezoeker was het mogelijk om een vlucht met een helicopter mee te maken. Hoewel het luchtspektakel het hoogtepunt was van de feestactiviteiten was er een kermis en waren er diverse tentoonstellingen. Op een reismarkt lieten reis exposanten de bezoekers kennis maken met diverse vakantie en reis bestemmingen.

Ook werd er op het parcours bij het Vliegveld Dusseldorf Weeze met diverse motorvoertuigen gestunt. Het festival werd opgeluisterd met optredens en live muziek. Tijdens het feest gingen de reguliere vluchten gewoon door en de vluchten van Ryainair stoorden zowel de muziek als de vliegshows.

De entreeprijs voor het jubileumfestival op Vliegveld Dusseldorf Weeze was € 6,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar mochten gratis het terrein op.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.