Reisagenten maken kennis met Airport Weeze

De bij Nederlanders populaire grensluchthaven Airport Weeze is van plan dit jaar veel Nederlandse reisagenten uit te nodigen voor een kennismaking. De eveneens snel groeiende franchiseorganisatie Personal Touch Travel had tijdens haar voorjaarsconventie daarvan de primeur.

Een groot aantal persoonlijke reisadviseurs van Personal Touch Travel uit het hele land maakte kennis met de unieke ligging, de goede bereikbaarheid en uitstekende faciliteiten van deze luchthaven.

Hamburg International
Behalve Airport Weeze gaf ook de in Nederland nog onbekende Duitse chartermaatschappij Hamburg International een presentatie. De airline stationeert per 2 mei 2009 een eigen toestel op de luchthaven voor het vakantievervoer van o.a. alltours, Oad, Hotelplan, Holland International, Isropa, DTI, Corendon, Sudtours en Neckermann.

Ryanair
Naast de vele vakantievluchten biedt intussen ook Ryanair meer dan 40 bestemmingen aan in heel Europa. De Ierse prijsvechter heeft permanent zeven toestellen op Airport Weeze gestationeerd. Directeur Harry Aarsse van Personal Touch Travel en zijn reisadviseurs toonden zich aangenaam verrast over de vele mogelijkheden van de Duitse grensluchthaven.

Kansen
Marketingchef Holger Terhorst en Ron Schoonderwoerd van Airport Weeze zien mede daarom een groot belang in de goede informatie van de retail in Nederland over de kansen die Airport Weeze nu en in de toekomst biedt. Daartoe zal dit jaar een serie van bijeenkomsten worden gehouden.

Bron: Tourpress